Evelien Logtenberg- Pierik

Evelien Logtenberg- Pierik

De stichting De Wroetstal heeft mij benaderd  om begeleiding en marketing activiteiten aan het Wroetvarken concept te geven. Dit zal bestaan uit het concept promoten en verkopen, slagerijen ondersteunen, activiteiten te organiseren en verbindingen maken tussen boer en slagerijvloer. 

Kort samengevat is de doelstelling:

Hoe kunnen we gezamenlijk met de hele keten meer rendement en naamsbekendheid uit “Het Wroetvarken” concept halen.

Deze uitdaging ga ik graag met u allen aan.

Evelien Logtenberg is mijn naam en woon in Wachtum. Als kind had ik een mooie tijd omdat ik opgroeide op een veeteelt bedrijf. Toen was dierenwelzijn al een belangrijk punt voor mij. Ik ben getrouwd met de liefste slager van Nederland en wij hebben 3 kinderen. Slagerij ervaring heb ik, omdat ik 15 jaar actief in de slagerij gewerkt heb. Als ondernemer kom je dan in aanraking met allerlei facetten uit het slagersvak.

De afgelopen jaren heb ik voor de VWU, Interkring en Weidelco Foodpartners gewerkt. Alle opgedane ervaringen wil ik nu gaan gebruiken om gezamenlijk het Wroetvarken concept op zowel korte termijn (direct op de winkelvloer) en langere termijn (als sterk merk) in de vleesmarkt/handel neer te zetten.

Heeft u nu al vragen of wilt u graag dat ik u op korte termijn bezoek, stuur dan een e-mail naar evelien@wroetvarken.nl of bel 06-83456648.

Ik zie uit naar alle samenwerkingen binnen het Wroetvarken concept.

 

Met vriendelijke groeten,

Evelien Logtenberg-Pierik

20-06-2018 - Wroetvarken